Webshop met paypal

Webshop met paypal

tvvonline.com onderscheidt zich al sinds de start in 2010 met het bouwen van designvolle, gebruiksvriendelijke, professionele en goedkope websites. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het integreren van een aantrekkelijke webshop in uw nieuwe website. Wij bieden u een webshop met PayPal, waarmee eenvoudig, veilig en snel online betalingen kunnen worden gedaan.

Miljoenen mensen maken gebruik van PayPal bij webshop aankopen

PayPal wint als online betaalservice snel aan populariteit in Nederland. Wereldwijd gebruiken miljoenen mensen PayPal bij aankopen in een webshop. Zowel particulieren als bedrijven hebben de vele voordelen van deze digitale betalingsmethode al ontdekt. Alleen al in Nederland zijn er ruim twee miljoen inwoners met een PayPal-rekening. Ongeveer één op de vier aankopen in een webshop vindt plaats met gebruikmaking van PayPal. Een webshop met PayPal is geschikt voor bedrijven die zich zowel op de Nederlandse als op de buitenlandse markt richten.

Shoppen in de webwinkel zonder bank- of creditcardgegevens te verstrekken

Groot voordeel van een webshop met PayPal is dat de aankopen kunnen worden gedaan zonder dat er bankgegevens of creditcardgegevens noodzakelijk zijn. Hiermee bereik je dus nog meer consumenten, ook die voorheen nog wat huiverig waren om online aankopen te doen. De door tvvonline.com gemaakte webshops met PayPal zijn volstrekt veilig en bieden een snelle en gemakkelijke betalingswijze. De koper maakt eenmalig een PayPal-account aan en kan zijn favoriete spullen aanschaffen in de webshop. En voor wie nog geen account heeft aangemaakt, kan evengoed via een door PayPal aangeboden creditcardbetaling snel zijn bestelde spullen in huis krijgen.

Een webshop met PayPal is eenvoudig voor bedrijf en klant

Een door tvvonline.com gemaakte webshop met PayPal werkt eenvoudig, zowel voor u als voor de klant. Nadat de klant in de webshop heeft betaald via PayPal, ontvangt u via de betaalservicedienst ICEPAY een melding dat deze heeft betaald. Hierna kunt u snel de bestelling verzenden, zodat de klant zijn producten ook snel ontvangt. De snelle levering via een webshop met PayPal is een belangrijke onderscheidende factor. U betaalt met deze online betaalservice alleen transactiekosten. Er is geen sprake van een abonnement.

Een webshop met PayPal past bij elk CMS-systeem

Een webshop met PayPal is aan elk CMS-systeem te koppelen. Nu is dat bij tvvonline.com nooit een probleem, want wij werken met vele populaire contentmanagementsystemen als Joomla, WordPress en Magento, waarmee u gemakkelijk uw website en webwinkel kunt beheren. Ben u geïnteresseerd in een webshop met PayPal om uw internetverkopen op te stuwen? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u op maat.