fbpx

Conversie specialist

Conversie specialist

Bij tvvonline.com kennen we het klappen van de zweep. Elke website, elke webshop en elke winkel die zowel ter plaatse als online verkoopt, heeft een specialist nodig die over de conversie gaat. De kost moet voor de baat gaan, het is de investering meer dan waard, zeker bij tvvonlin.nl.

Conversie is een breed begrip, maar de algemene betekenis gaat om de omzet, ofwel de winst. Het gaat erom dat alle vormen van marketing op de beste resultaten is afgestemd.

Laten we eerst eens ingaan waar conversie optimalisatie eigenlijk over gaat. Het is feitelijk het gevolg van marketing online. Marketing online is uiteraard heel breed, het kan gaan over sociale media, e-commerce, e-mails maar ook adwords. Deze zullen een goede uitwerking hebben, dus veel opleveren, daarom is de specialist van groot belang.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvonline.com
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

 

Hoger niet altijd beter

Als het gaat om de hoogste conversie, betekent dit echter niet altijd het beste resultaat, ofwel de meeste winst. Het moet worden afgemeten aan de orderwaarde, -kosten en de winst van het bedrijf toch positief uitvallen. Daarom moet er van twee kanten gemeten worden, met de conversie specialist ben je aan het juiste adres.

Conversie webwinkel

Deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De gemiddelde conversie is ongeveer 4%. Als je als webshop een conversie van 5% hebt, ben je dus al boven het landelijk gemiddelde.

Conversie optimalisatie is nog een manier om de productiviteit van je webshop of de website van je bedrijf te vergroten. Dit kan zelfs nog voordeliger dan op andere wijzen. Boek daarom een traject hiervoor bij tvvonline.com.

De specialisten van tvvonline.com bekijken alles nog eens helemaal opnieuw. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de doelgroep optimaal wordt aangesproken. Of het nu over ouderen gaat, toekomstige jonge ouders, kinderen, tieners of jongeren, hoog- of laagopgeleiden, het gaat erom dat deze werkelijk het gevoel hebben dat het ook op hen is gericht. De persoonlijke waarde voegt ook veel toe.

Professioneel bij tvvonline.com

Daarom, op professionele wijze de klant geÑ—nteresseerd maken, de aandacht trekken en vasthouden, vervolgens moeten zij eenvoudig het product van belangstelling kunnen bestellen, boeken of reserveren. Laat het karwei van conversie optimalisatie over aan tvvonline.com. Dan komt het beslist, voor de beste prijs in orde. Vooraf krijgt je de offerte en er is nooit sprake van bijkomende kosten achteraf, daarom kun je met ons veilig in zee gaan.

Meer over conversie

Contact opnemen

5 dagen per week op 030-3050073
5 dagen per week via klanten@tvvonline.com
5 dagen per week via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

  Klanten

  AEC Dordrecht
  Ukkepuk family
  Total Body Attention
  Gymcharger
  Flow Wolf
  Jos Verlangen
  Unionville
  Textielverf shop
  Born To Taste
  Client5