fbpx

Conversie webshop

Conversie webshop

Conversie heeft diverse betekenissen, maar als het gaat om een webshop is het heel duidelijk; het gaat om het percentage van het aantal bezoekers van de webshop tot betaling overgaat.

Conversie op zichzelf houdt in ‘omzetting’, ofwel het omzetten. Inderdaad, dit kun je toepassen op de omzet. De gemiddelde conversie van alle webshop ligt rond de 3 á 4%. Als het gaat om 20 bezoekers op je site waarvan er 1 tot verkoop overgaat, dan heb je dus een goede conversie, net als het gemiddelde. Bij 5% gaat het dus bijzonder goed met de conversie.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvonline.com
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

Hoe de beste conversie te bereiken?

Hiervoor is de tvvonline.com noodzakelijk. Wij beginnen bij het begin, van het maken tot een webshop, maar ook voor de juiste adwords op de zoekmachine, SEO, ook het schrijven van SEO teksten en nog veel meer. Wie een professionele, een vindbare en aantrekkelijke webshop wil, doet er dus goed aan om de professionaliteit in huis te halen.

Optimalisatie van conversie

Conversie optimalisatie is nog een manier om de productiviteit van je webshop of de website van je bedrijf te vergroten. Dit kan zelfs nog voordeliger dan op andere wijzen. Boek daarom een traject hiervoor bij tvvonline.com.

De specialisten van tvvonline.com bekijken alles nog eens helemaal opnieuw. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de doelgroep optimaal wordt aangesproken. Of het nu over ouderen gaat, toekomstige jonge ouders, kinderen, tieners of jongeren, hoog- of laagopgeleiden, het gaat erom dat deze werkelijk het gevoel hebben dat het ook op hen is gericht. De persoonlijke waarde voegt ook veel toe.

Door de beste en aantrekkelijkste navigatie items is het veel gemakkelijker om klanten naar de juiste site te lokken. Inderdaad, met behulp van adwords, het optimaliseren van de SEO en de SEO teksten, Maar dat is nog niet alles, er is nog meer voor nodig. Koude en warme acquisitie online, maar ook via de telefoon, een callcenter.

Professioneel bij tvvonline.com

Daarom, op professionele wijze de klant geїnteresseerd maken, de aandacht trekken en vasthouden, vervolgens moeten zij eenvoudig het product van belangstelling kunnen bestellen, boeken of reserveren. Laat het karwei van conversie optimalisatie over aan tvvonline.com. Dan komt het beslist, voor de beste prijs in orde. Vooraf krijgt je de offerte en er is nooit sprake van bijkomende kosten achteraf, daarom kun je met ons veilig in zee gaan.

Meer over conversie

 

Contact opnemen

5 dagen per week op 030-3050073
5 dagen per week via klanten@tvvonline.com
5 dagen per week via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

  Klanten

  AEC Dordrecht
  Ukkepuk family
  Total Body Attention
  Gymcharger
  Flow Wolf
  Jos Verlangen
  Unionville
  Textielverf shop
  Born To Taste
  Client5