fbpx

Goedkoop website laten maken vanaf €595,- ex btw

Een website is heel eigentijds en uiteraard ook iets van de toekomst. Vandaag de dag doen vele particulieren, maar ook bedrijven en instellingen een beroep op een website. Op zichzelf hoeft een webshop helemaal niet zo ingewikkeld te zijn, maar uiteraard moet het allemaal wel betrouwbaar zijn en duidelijk in gebruik. Ook de informatie moet volledig zijn, zodat klanten niet geconfronteerd worden met onaangename verrassingen.

Goedkoop een website laten maken betekent niet dat het eenvoudig wordt of amateuristisch. Het gaat om betaalbare webshop die toegankelijk zijn voor iedereen, voor zowel de verkoper als de koper. Wij maken het haalbaar voor iedereen, ook voor de zzp-er en zelfs voor de particulier, indien gewenst. Laagdrempeligheid qua prijs, maakt kwaliteit voor iedereen betaalbaar.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvonline.com
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

Een webshop moet aan een aantal eisen voldoen en alle informatie bevatten. Foto’s, vaak verschillende van het product wat verkocht wordt. Of het nu om voorwerpen gaat, meubels, voedsel, drank, huisdieren, huisraad, elektrische apparatuur en wat dan ook, men moet zien wat er te koop is. Zeker als het om meubels gaat is het van uitermate groot belang dat de maten er helemaal precies in staan. Als het gaat om banken en andere soorten bekleding, ook als het gaat om verf of behang, is het handig om een stukje stof, leer, behang, staaltje etc. op te sturen, om deze service aan te bieden. Een kleur op de website is niet altijd hetzelfde als een kleur in het echt. Daarom is deze service inderdaad aan te bevelen.

 

Een website kan zelfs zo worden uitgerust dat er een filmpje laat zien over hoe het product gebruikt kan worden. Dit is vooral aan te bevelen bij huishoudelijke apparatuur, zoals mixers, magnetrons, pastamakers en nog veel meer. Ook als het gaat om gereedschap zoals boormachines, schuurapparaten etc.

Duidelijke website laten maken

Duidelijkheid vooraf kan een hoop gedoe achteraf voorkomen. Zorg voor de juiste informatie over de prijs, de kwaliteit, de mogelijkheid over ruilen of retourneren. Ook de eventuele bezorgprijs of de prijs als het product wordt teruggezonden, wees daarover duidelijk.

 

Tevens is het vervoer een belangrijk item. Als de klanten een hoekbank of zelfs een blokhut bestellen, wie zorgt er voor het vervoer en wie betaalt het? Dit zijn allemaal zaken die meteen op de webshop al duidelijk moeten zijn. Vaak is het aan te bevelen om een mogelijkheid te bieden, die tevens betaalbaar is. Dit bevordert de verkoop, omdat de drempel wordt verlaagd.

 

Wij maken van elke website een waar kunstwerk. Rake webteksten, duidelijke afbeeldingen, aantrekkelijke kleuren en de nodige informatie.  Alles wat verkocht moet worden, wordt op aantrekkelijke wijze afgebeeld. Verder worden de reserverings- en betaalsystemen uitermate goed uitgewerkt en zijn daarom veilig en betrouwbaar. Bovendien is het belangrijk om ook de garantietermijn helder over te brengen. Overzichtelijk voor iedereen, zowel voor de verkoper als de verkoper, zo moet een website zijn. Laat het over aan de professional en maak binnenkort gebruik van een prachtige website, met behulp van tvvonline.com.

Laat hier jouw website gratis toetsen of vraag een offerte aan voor een goedkope website laten maken

 

Meer informatie met betrekking tot een website

Contact opnemen

5 dagen per week op 030-3050073
5 dagen per week via klanten@tvvonline.com
5 dagen per week via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

  Klanten

  AEC Dordrecht
  Ukkepuk family
  Total Body Attention
  Gymcharger
  Flow Wolf
  Jos Verlangen
  Unionville
  Textielverf shop
  Born To Taste
  Client5