fbpx

Logo ontwerpen

Logo ontwerpen

Een logo ontwerpen, dat doe je niet zomaar even. Een logo voor een bedrijf of organisatie, het is wel voor iedereen wenselijk om er een te hebben. Het logo kan zoveel voordelen hebben dat het bijna onmisbaar is. Juist een logo kan herkenning geven, naamsbekendheid en het vertrouwde gevoel oproepen. De mogelijkheden van tvvonline.com zijn groot, in alle opzichten, ook als het gaat om het ontwerpen van een logo.

Tvvonline.com gaat altijd stapsgewijs te werk. Het te ontwerpen logo hangt namelijk af van een aantal factoren. Factoren zoals het bedrijf, de plaats waar deze staat, het product of producten, of het gaat om een bepaalde service (zoals bij een kapsalon), of bij horeca gelegenheden, dat is natuurlijk een belangrijk item. Maar er zijn er nog meer, de doelgroep bijvoorbeeld, hoe breed of smal deze is, zo divers of juist niet. De eigen smaak spreekt uiteraard een woordje mee.

Kleuren, vormen, lettertypes (de naam is uiteraard cruciaal) en niet te vergeten: creativiteit. Zo gaan wij bij tvvonline.com aan de slag. Wij maken diverse ontwerpen en je kunt zelf kiezen welke het uiteindelijk wordt of een combinatie van twee of drie logo’s.

Een logo is uniek zoals elk bedrijf of organisatie uniek is. En nogmaals, het is belangrijk voor de herkenbaarheid. Veel van de communicatie is feitelijk non-verbaal, het log is daar gedeeltelijk een voorbeeld van. Als dit logo verschijnt op visitekaartjes, briefpapier, in folders maar ook vooral online, dan is naamsbekendheid gegarandeerd en juist deze bekendheid kan leiden tot veel meer klandizie.

Het logo op de e-mail, de e-commerce, het logo dat verschijnt als men zoektermen intoetst in bijv. Google of Bing, en zeker niet te vergeten: de sociale media, zo werk je aan de allerbeste marketing, dankzij het logo. Bovendien kan het logo ook nog voor een huisstijl zorgen.

Hoe het logo ook wordt, qua vorm en kleur, de boodschap van het bedrijf moet erin zitten, de essentiële warden van het bedrijf. Het lettertype is behalve de vorm(en) en kleur(en) is ook belangrijk. Er is een groot verschil tussen speelse letters en uiteraard strakke lijnen in het lettertype.

Voor een dierenspeciaalzaak is het meestal niet zo moeilijk, een dier, of een combinatie van twee diersoorten en een vrolijk lettertype, zo ben je al een heel eind. Gaat het om een bank, dan moet het logo formele kleuren hebben, strakke lijnen en een formeel lettertype.

Klop met een gerust hart bij tvvonline.com, voor dit belangrijke thema. Een goed logo gaat lang mee, daarom is het ook de prijs meer dan waard.

Contact opnemen

5 dagen per week op 030-3050073
5 dagen per week via klanten@tvvonline.com
5 dagen per week via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

  Klanten

  AEC Dordrecht
  Ukkepuk family
  Total Body Attention
  Gymcharger
  Flow Wolf
  Jos Verlangen
  Unionville
  Textielverf shop
  Born To Taste
  Client5