fbpx

Vindbaarheid google testen

Vindbaarheid google testen

De vindbaarheid, dat is soms een lastig thema. Welk bedrijf wil er nu niet gevonden worden? Maar velen denken dat het wel snor zit met de vindbaarheid. Helaas klopt dit bij lange na niet altijd met de werkelijkheid. Daarom, klop aan bij tvvonline.com en ontdek hoe wij de SEO voor jou kunnen verbeteren. Er zijn altijd details die verder uitgewerkt kunnen worden. Kleine dingen die voor veel extra bezoekers kunnen zorgen. Adwords worden namelijk gebruikt voor google en tvvonline.com weet het beste hoe je deze kunt ontwikkelen.

Wellicht test je zelf als werknemer, communicatiemedewerker of bedrijfsleider de vindbaarheid zelf. Dat is een goede mogelijkheid, maar niet altijd even duidelijk. Bezoekers gebruiken wellicht heel andere zoekwoorden dan jijzelf. Of zijn ze op andere informatie uit, dan die gegeven wordt. Het is daarom een goed idee om eens iemand te vragen om vanuit een andere perceptie de vindbaarheid via google te testen. Langs elkaar heen communiceren via internet, is dagelijks aan de orde. Daar willen wij graag iets aan veranderen. Bij tvvonline.com worden zowel het bedrijf als de doelgroep op elkaar afgestemd.

Uiteraard gaat tvvonline.com stapsgewijs te werk. Allereerst wordt het bedrijf of de organisatie, het product of de service geanalyseerd. Maar de analyse geldt ook voor de doelgroep. Vervolgens wordt gekeken of de zoektermen vanuit het bedrijf en de doelgroep hetzelfde zijn. Is dit niet het geval (die kans is groot), dan wordt er bekeken hoe de doelgroep wel op de juiste woorden zal klikken via google en op jouw website of –shop uitkomen.

Bij tvvonline.com creëren we een lijst met zoekwoorden. Zo zal het beter gaan tussen bedrijf en doelgroep via google die jullie uiteindelijk bij elkaar zal brengen. Een andere methode, ook hierbij kan tvvonline.com behulpzaam zijn: keyboost, namelijk het kernzoekwoord. Google plaatst dan tekstlinks die hierbij passen. Zo help je elkaar op weg!

Uiteraard kosten zowel adwords als google geld, net als de service van tvvonline.com. Maar vrees niet voor te hoge kosten, alles is heel betaalbaar en uiteindelijk de investering waard. Zo kun je als bedrijf weer op volle kracht vooruit, door de betere vindbaarheid van google!

Contact opnemen

5 dagen per week op 030-3050073
5 dagen per week via klanten@tvvonline.com
5 dagen per week via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

  Klanten

  AEC Dordrecht
  Ukkepuk family
  Total Body Attention
  Gymcharger
  Flow Wolf
  Jos Verlangen
  Unionville
  Textielverf shop
  Born To Taste
  Client5