fbpx

Webshop promoten tips

Webshop promoten tips

Niet voor niets kiezen vandaag de dag steeds meer ondernemers voor een webshop. Steeds meer mensen zijn online, niet alleen de jonge mensen , ook ouderen maken steeds vaker gebruik van het internet als het gaat om aanschaf. Maar ook vormen van service worden via een webshop aangeboden, je kunt ook de diensten als kapsalon aanbieden, zodat mensen online zelfs kunnen reserveren. Voor het allerbeste resultaat en het maximale uit de webshop of –site halen, klop aan bij tvvonline.com, wij kunnen iedereen helpen tevens voor de voordeligste prijs.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvonline.com
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

Zowel voor de verkoper als koper is een webshop handig, voordelig en efficiënt. Het bespaart de ondernemer een winkel uit (behalve als deze allebei doet uiteraard) en de klant een langdurige reis, betaald parkeren en ander ongemak. Zeker als ruilen of retourneren geen probleem is, wagen steeds meer mensen de aankoop online. De voorwaarden en de bezorging, allemaal factoren die meewegen. Maar de potentiële klanten bereiken, daar is meer voor nodig, gelukkig weten wij van tvvonline.com ook hoe dat moet.

Een webshop moet in alle opzichten aan de eigentijdse eisen voldoen. Er zijn ook regels voor die je via de Kamer van Koophandel kunt downloaden. De betalingsmogelijkheden moeten ook toegankelijk zijn. Maar als alles in orde is met de webshop, dan moet er gewerkt worden aan naamsbekendheid, zeker onder de doelgroep die de ondernemer op het oog heeft.

Promoten kan op velerlei wijzen, online is uiteraard de voordeligste manier, maar eventueel zijn andere methoden ook mogelijk. Maar nu het echte promoten waardoor je webshop gevonden wordt en de aandacht vasthoudt: De sociale media, zoals Twitter en Facebook, er is meer dan in eerste instantie wordt aangenomen. Dit is een heel belangrijke manier om te promoten en toekomstige klanten naar de webshop te lokken.

De e-mail; een persoonlijke manier om de klanten op de hoogte te brengen van de webshop, zo is de kans groot dat ze op de link zullen klikken. Door blogs bij te houden, kan de aandacht voor de webshop ook toenemen.

Maak de webshop up-to-date; voeg andere foto’s toe van de producten die verkocht worden of foto’s van de kapsalon, de sauna etc. Als het gaat om gebruiksvoorwerpen die verkocht worden, maak dan ook korte video’s die het product demonstreren.

Een andere manier is om de webshop regelmatig van aanbiedingen/acties te voorzien. Dit maakt de toekomstige klant nieuwsgierig en zorgt dat ze blijven kijken, zeker als de acties inderdaad regelmatig zijn.

Nog een heel belangrijke manier voor de promotie van een webshop is: zorg dat de webshop goed te vinden is via de zoekmachines. Bovendien: raag (tevreden) klanten om reviews. Hoe meer, hoe beter en des te sneller zijn klanten geїnteresseerd in je webshop. Alvast veel succes met deze manieren van promotie. Meer tips? Vraag tvvonline.com om een offerte en ontdek het scala aan mogelijkheden, die voor iedereen betaalbaar zijn.

Meer informatie omtrent bouwen van een webshop

Contact opnemen

5 dagen per week op 030-3050073
5 dagen per week via klanten@tvvonline.com
5 dagen per week via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

  Klanten

  AEC Dordrecht
  Ukkepuk family
  Total Body Attention
  Gymcharger
  Flow Wolf
  Jos Verlangen
  Unionville
  Textielverf shop
  Born To Taste
  Client5